Nationaal verhuisbedrijf

Verhuisservice en verhuur van verhuisliften

Door - Tom Cosyns

Nieuw huis? Nieuwe tuin inrichting

Een nieuwe woning brengt meestal ook een ‘nieuwe tuin’ met zich mee, mits u niet in een flatwoning intrekt. In eerste instantie hebt u andere zaken aan uw hoofd dan de tuin onderhanden te nemen. Meestal is de nieuwe tuin de laatste prioriteit, wat geheel begrijpelijk is; er is immers een woning in te richten en misschien wel te verbouwen!

Tuininspiratie opdoen!

Is de woning geheel opgeknapt naar wens, dan is de maand maart/ april favoriet om de tuin ook naar wens te maken. Meestal hebt u wel een idee wat de wensen ongeveer zijn, toch willen we u graag een goede tip geven, bezoek de tuin-inspiratie special van de website ‘Betondingen.nl‘. Met honderden foto’s van mensen als uzelf die bijzondere tuinverbouwingen hebben laten uitvoeren (al dan niet met beton), zult u zelf ook vast geïnspireerd én geïnformeerd raken over de talloze mogelijkheden die er bestaan.

Tuin verbouwing uitvoeren

Bij rigoureuze verbouwingen huurt u een hoveniersbedrijf, maar dat betekent niet dat zij ook voor alle materiaal zorgen. U kunt zelf bestellen wat u wilt, zoals bijvoorbeeld natuursteen tuintegels, Ardenner split siergrind, sierbeton, bielzen .. noem het maar op. U bepaalt zelf wat er in uw tuin komt, de hovenier legt het voor u aan, precies zoals gebeurt bij een verbouwing in huis.

Betondingen.nl heeft alles in huis voor een geweldige nieuwe, stijlvolle en moderne look voor uw tuin.