Nationaal verhuisbedrijf

Verhuisservice en verhuur van verhuisliften

Gaat u zelf verhuizen, dan helpen wij u graag. In onze verhuiswinkels kunt u allerlei soorten inpakmateriaal kopen of huren. Van verhuisdozen tot dekens, van inpakpapier tot etiketten. Heeft u verhuishulpen nodig zoals meubelkarren en steekwagens? Reserveer deze vooraf om onaangename verrassingen te voorkomen. U kunt hier ook uw Verhuis Plus Plan® bespreken of reserveren. Wij staan graag voor u klaar in 1 van onze filialen

Niet alleen in uw privésituatie kunt u met verhuisperikelen te maken krijgen. Ook bedrijven zien zich soms genoodzaakt een nieuw onderkomen te betrekken. Ons bedrijf heeft jarenlange, gedegen ervaring met het verhuizen van ondernemingen. U kunt er op vertrouwen dat uw inventaris en medewerkers binnen de kortste keren op hun nieuwe plek zitten, zodat de bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervindt!

Project verhuizingen. Ons bedrijf biedt relaties de mogelijkheid om personeelsverhuizingen onder te brengen in een raamcontract. In het raamcontract staan de afgesproken prijzen en eventuele kortingen. Er staat ook precies in hoe verhuizingen worden uitgevoerd: u als opdrachtgevers bepaalt zelf wat de vakmensen van VOns bedrijf voor u doen!

Ons bedrijf is dé specialist voor de opslag en het beheer van uw archieven. Regelmatig worden we geconfronteerd met de problemen die ondernemers ervaren met hun archieven. Sinds geruime tijd beschikken we daarom over speciaal ingerichte ruimtes die klimatologisch en op temperatuur beheerd worden.
Zakelijk klanten. Ons bedrijf werkt voor verschillende bekende opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en het Waterschap Zeeuwse Eilanden.

Voor een op maat gesneden advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We maken graag een afspraak om uw wensen en mogelijkheden door te spreken.