Nationaal verhuisbedrijf

Verhuisservice en verhuur van verhuisliften

Door - Tom Cosyns

BlogsDuurzaamste energieleveranciers

Vind je de natuur en het milieu belangrijk? Dan is er een grote kans dat je kiest voor een duurzame energieleverancier. In dit artikel bekijken we de duurzaamste energiemaatschappijen die op het moment van schrijven actief zijn. Wil je direct energieleveranciers vergelijken? Volg dan de link en doe de test.

Greenchoice, versneller en vervinder

Greenchoice is op het moment een van de meest duurzame energieleveranciers die nu actief is. Op het moment levert Greenchoice alleen maar groene energie. Greenchoice heeft een doel opgesteld dat zij graag willen bereiken dat is namelijk de versneller en verbinder van de decentrale energietransitie te zijn. Greenchoice probeert dus zijn omgeving te overtuigen om ook over te stappen naar groene energie. Het idee is dat Greenchoice het begin kan zijn voor een duurzame en milieuvriendelijke instelling. Dit sluit ook aan bij hun visie. Hun visie is dat elke Nederlander 24 uur, 7 dagen per week groene energie kan verbruiken. Zo heeft niemand een excuus om niet gebruik te maken van de groene energie, het moet in de toekomst natuurlijk de belangrijkste energiebron zijn.

Powerpeers 100% puur

Net als Greenchoice levert Powerpeers ook alleen maar 100% groene energie. De stroom bij Powerpeers komt voornamelijk van zonnepanelen vandaan. Powerpeers focust zich voornamelijk op eigenaars van zonnepanelen die meer energie produceren dan dat ze daadwerkelijk kunnen gebruiken. Deze resterende energie wordt vaak opgekocht door Powerpeers die dit weer leveren door heel Nederland. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van alle energie die beschikbaar is zonder dat dit zorgt voor extra vervuiling op de wereld. Powerpeers heeft als toekomstbeeld een groene toekomst en is hier dus actief mee bezig.

Goedkoop energie vergelijken

We hebben in dit artikel de twee meest duurzame energieleveranciers besproken. Dit zijn Greenchoice en Powerpeers. Beide energieleveranciers focussen zich op focussen van 100% groene energie. Bij Powerpeers focussen zij zich voornamelijk op zonne energie terwijl Greenchoice zich focust op groene energie in het algemeen. Wil je alle duurzame energieleveranciers vergelijken? Ga naar de website die aan het begin van het artikel is vermeld. Hier is het mogelijk om alle energieleveranciers te vergelijken, inclusief de duurzame energiemaatschappijen die we in dit artikel al hebben besproken.